طريقتها سهله جدا وطعمها حلوووووووووو
المقادير:
3 كوب دقيق
1 بيضة كبيرة (لو البيض بتاعك صغير 2)
2 معلقة كبيرة زيت
0.25 كوب ماء للعجن
1 بطاطس مسلوقة للعجينة (تخلي العجينة ماتشربش زيت وهي بتتقلى)
1 معلقة كبيرة كاري ( مهمه اوى عشان اكله هندية)
طريقة العجينة:
**نحط كل المقادير على بعض ونعجنها ونسيبها ترتاح ساعة عشان نعرف نفردها
الحشو:
2-3 بطاطس كبيرة مسلوقة
بصلة كبيرة مفرومة
فلفل أخضر (المفروض حار لكن ممكن بارد) مقطع صغير
ثوم
1 ملعقة صغيرة فلفل أحمر
0.5 ملعقة كركم
0.5 ملعقة كمون
1 ملعقة بهارات هندية ( جرام ماسالا) وكارى
1 ملعقة بهار سنوت او كمون
1 ليمونة
ملح
الطريقة:
**نسلق البطاطس والجزر والبسلة
**نحمر البصل في قليل من الزيت (انا يادوب باشوحها لانى باحبها تكون مقرمشة)
**نضيف الفلفل الاخضر المتقطع صغير
**نضيف الملح والبهارات والبطاطس والجزر والبسلة المسلوقين
والليمونة
**نهرسهم كلهم فى بعض (هى تتاكل على كده اساسا حاف وريحتها خطييييييييييييرة كانك فى الهند قال يعنى انا رحت الهند ولا اعرف ريحتها ههههههههههههههههه)
**نرش المكان اللي هنفرد فيه العجينة دقيق
**نفردها ونقطعها
**نحط الحشوة ونقفلها زي القطايف ونضغط على الحرف بالشوكة عشان تقفل ونعمل شكل حلو
طبعا هى الطريقة الصح بتاعة الهنود بالشكل ده
بس انا ماعنديش خلق فعملتها زى القطايف
**نحمرها في زيت ساخن وغزير
**نرفعها على ورق مطبخ
مش شاربة زيت خالص اهو
اجمل شيئ ان الاولاد ماحسوش ان فيها بسلة وجزر وعجبتهم لانهم مش بيحبوهم
ضحكت عليهم هههههههههه
شكل الحشوة
وبالهنا والشفا
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:25 am من طرف bf321
» جامعة المدينة العالمية ورسالنها السامية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:23 am من طرف bf321
» جامعة المدينة العالمية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:22 am من طرف bf321
» كلية العلوم الإسلامية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:19 am من طرف bf321
» كلية العلوم المالية والإدارية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:17 am من طرف bf321
» مجمع مجلةجامعةالمدينةالعالميةالمحكمة
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:14 am من طرف bf321
» مركز اللغات
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:10 am من طرف bf321
» معهد تعليم اللغة العربية لغير الناطقين بها
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:09 am من طرف bf321
» موسوعة البهارات والتوابل للمطبخ واستعمالاتها بالصور
الأحد فبراير 01, 2015 3:30 pm من طرف zoubir1
» تزيين الكيك موضع شامل بالصور
الأحد فبراير 01, 2015 2:32 pm من طرف zoubir1
» عجينة اللوز وطرق استخدمها
الأحد فبراير 01, 2015 2:16 pm من طرف zoubir1
» طريقة عمل آيس كريم المانجو
الخميس ديسمبر 04, 2014 4:28 am من طرف zoubir1
» طريقة عمل آيس كريم الشيكولاته
الخميس ديسمبر 04, 2014 4:26 am من طرف zoubir1
» كتاب حلويات تقليدية من بنينة
الخميس ديسمبر 04, 2014 4:18 am من طرف zoubir1
» سلسلة الوصفات المصورة 9 (الكيك والطارطات)
الأربعاء نوفمبر 26, 2014 3:06 pm من طرف ash123
» كتاب تعليم الطبخ مع شيف رمزى دجاج
الثلاثاء نوفمبر 25, 2014 2:19 am من طرف ahm819
» الجكوت...اكلة نوبية أصيلة
الأحد نوفمبر 09, 2014 8:23 am من طرف misssh
» كتاب الشيف حسن
الخميس أكتوبر 30, 2014 7:02 am من طرف doly83
» كتاب اطباق النخبة اكثر من رائع
الإثنين أكتوبر 27, 2014 12:45 pm من طرف SCHOOL1419
» مجلة فتافيت عدد رمضان2011
السبت أكتوبر 11, 2014 11:56 pm من طرف asmaa.hassan1
» كتاب مطبخ رمضان، الأعياد والمناسبات - رشيدة امهاوش كامل
الثلاثاء يوليو 15, 2014 3:10 pm من طرف jiji1234
» مجلة المطبخ لمنال العالم العدد الأول
السبت يونيو 07, 2014 6:07 am من طرف جيهانى سعد
» حصريا كتاب أطباق شهية لك ولأسرتك ماجدة رشيد
السبت مايو 10, 2014 6:08 am من طرف ABDOAIR
» صينية المسقعة الذيييييذة
الأربعاء مايو 07, 2014 6:42 am من طرف werasd
» أجنحة الدجاج المقرمشة
الجمعة مايو 02, 2014 8:03 am من طرف werasd
» انا اخترت سلطة السيزر
الجمعة مايو 02, 2014 8:00 am من طرف werasd
» طريقة التشيلي تشيز صوص
الجمعة مايو 02, 2014 7:29 am من طرف werasd
» الذ فطير مشلتت بالتفصيل ومعاه سر خطيييييييير وبالصور الكتيييييييير
الإثنين مارس 31, 2014 10:47 am من طرف وردة سبتمبر
» موسوعة شاملة لصنع البسبوسه
الإثنين مارس 31, 2014 2:59 am من طرف وردة سبتمبر
» كتاب وصفات جدتي (المطبخ الكندي التقليدي )
الأحد فبراير 16, 2014 3:26 pm من طرف waled kamal ali