فن الطهى مع شيف عادل

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
فن الطهى مع شيف عادل

Share |

المواضيع الأخيرة

» المكتبة الرقمية
دونات هش من مطبخى Emptyالثلاثاء يناير 19, 2016 4:25 am من طرف bf321

» جامعة المدينة العالمية ورسالنها السامية
دونات هش من مطبخى Emptyالثلاثاء يناير 19, 2016 4:23 am من طرف bf321

» جامعة المدينة العالمية
دونات هش من مطبخى Emptyالثلاثاء يناير 19, 2016 4:22 am من طرف bf321

» كلية العلوم الإسلامية
دونات هش من مطبخى Emptyالثلاثاء يناير 19, 2016 4:19 am من طرف bf321

» كلية العلوم المالية والإدارية
دونات هش من مطبخى Emptyالثلاثاء يناير 19, 2016 4:17 am من طرف bf321

» مجمع مجلةجامعةالمدينةالعالميةالمحكمة
دونات هش من مطبخى Emptyالثلاثاء يناير 19, 2016 4:14 am من طرف bf321

» مركز اللغات
دونات هش من مطبخى Emptyالثلاثاء يناير 19, 2016 4:10 am من طرف bf321

» معهد تعليم اللغة العربية لغير الناطقين بها
دونات هش من مطبخى Emptyالثلاثاء يناير 19, 2016 4:09 am من طرف bf321

» موسوعة البهارات والتوابل للمطبخ واستعمالاتها بالصور
دونات هش من مطبخى Emptyالأحد فبراير 01, 2015 3:30 pm من طرف zoubir1

» تزيين الكيك موضع شامل بالصور
دونات هش من مطبخى Emptyالأحد فبراير 01, 2015 2:32 pm من طرف zoubir1

» عجينة اللوز وطرق استخدمها
دونات هش من مطبخى Emptyالأحد فبراير 01, 2015 2:16 pm من طرف zoubir1

» طريقة عمل آيس كريم المانجو
دونات هش من مطبخى Emptyالخميس ديسمبر 04, 2014 4:28 am من طرف zoubir1

» طريقة عمل آيس كريم الشيكولاته
دونات هش من مطبخى Emptyالخميس ديسمبر 04, 2014 4:26 am من طرف zoubir1

» كتاب حلويات تقليدية من بنينة
دونات هش من مطبخى Emptyالخميس ديسمبر 04, 2014 4:18 am من طرف zoubir1

» سلسلة الوصفات المصورة 9 (الكيك والطارطات)
دونات هش من مطبخى Emptyالأربعاء نوفمبر 26, 2014 3:06 pm من طرف ash123

» كتاب تعليم الطبخ مع شيف رمزى دجاج
دونات هش من مطبخى Emptyالثلاثاء نوفمبر 25, 2014 2:19 am من طرف ahm819

» الجكوت...اكلة نوبية أصيلة
دونات هش من مطبخى Emptyالأحد نوفمبر 09, 2014 8:23 am من طرف misssh

» كتاب الشيف حسن
دونات هش من مطبخى Emptyالخميس أكتوبر 30, 2014 7:02 am من طرف doly83

» كتاب اطباق النخبة اكثر من رائع
دونات هش من مطبخى Emptyالإثنين أكتوبر 27, 2014 12:45 pm من طرف SCHOOL1419

» مجلة فتافيت عدد رمضان2011
دونات هش من مطبخى Emptyالسبت أكتوبر 11, 2014 11:56 pm من طرف asmaa.hassan1

» كتاب مطبخ رمضان، الأعياد والمناسبات - رشيدة امهاوش كامل
دونات هش من مطبخى Emptyالثلاثاء يوليو 15, 2014 3:10 pm من طرف jiji1234

» مجلة المطبخ لمنال العالم العدد الأول
دونات هش من مطبخى Emptyالسبت يونيو 07, 2014 6:07 am من طرف جيهانى سعد

» حصريا كتاب أطباق شهية لك ولأسرتك ماجدة رشيد
دونات هش من مطبخى Emptyالسبت مايو 10, 2014 6:08 am من طرف ABDOAIR

» صينية المسقعة الذيييييذة
دونات هش من مطبخى Emptyالأربعاء مايو 07, 2014 6:42 am من طرف werasd

» أجنحة الدجاج المقرمشة
دونات هش من مطبخى Emptyالجمعة مايو 02, 2014 8:03 am من طرف werasd

» انا اخترت سلطة السيزر
دونات هش من مطبخى Emptyالجمعة مايو 02, 2014 8:00 am من طرف werasd

» طريقة التشيلي تشيز صوص
دونات هش من مطبخى Emptyالجمعة مايو 02, 2014 7:29 am من طرف werasd

» الذ فطير مشلتت بالتفصيل ومعاه سر خطيييييييير وبالصور الكتيييييييير
دونات هش من مطبخى Emptyالإثنين مارس 31, 2014 10:47 am من طرف وردة سبتمبر

» موسوعة شاملة لصنع البسبوسه
دونات هش من مطبخى Emptyالإثنين مارس 31, 2014 2:59 am من طرف وردة سبتمبر

» كتاب وصفات جدتي (المطبخ الكندي التقليدي )
دونات هش من مطبخى Emptyالأحد فبراير 16, 2014 3:26 pm من طرف waled kamal ali

مواضيع مماثلة

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

اشترك ليصلك كل جديد

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

تولبار المنتدى

دونات هش من مطبخى Labels=0

صحف

New Page 1

القدس

الأيام

الاقتصاديه

اليوم

 الشرق الاوسط

cnn

bbc

اخبار الخليج

العربيه

البيان

الجزيرة

المدينة

الرياض

الوطن

عكاظ

الوطن

الرايه

سيدتي

 

عداد الزوار


2 مشترك

    دونات هش من مطبخى

    asmaabhr
    asmaabhr
    المدير العام

    المدير العام


    انثى
    تاريخ التسجيل : 25/07/2010
    الموقع : مصر السويس
    المزاج المزاج : happy

    دونات هش من مطبخى Empty دونات هش من مطبخى

    مُساهمة من طرف asmaabhr السبت مارس 24, 2012 6:30 pm



















    دونات هش من مطبخى 073542426df4











    دونات هش من مطبخى 0735424364f2










    دونات هش من مطبخى 0735424263f3










    المقادير:






    2.5 كوب دقيق


    1 بيضة



    فانيليا-غطا خل ( لانه بيعمل عمل محسن الخبز وبيعطى المخبوزات طراوة تجنن)



    2.5 ملعقة كبيرة زبدة مذابة


    0.75 كوب حليب دافئ


    2.5 ملعقة صغيرة خميرة


    2 ملعقة كبيرة سكر


    2 ملعقة كبيرة حليب بودرة


    0.5 كوب بطاطس مسلوقة ومهروسة كويس جدا جدا



    ذرة ملح







    الطريقة:







    **نسلق بطاطساية ونهرسها كويس اوي (لازم تتهرس تمام جدا عشان متكلعكش في العجين)





    دونات هش من مطبخى 0735424c60f0











    دونات هش من مطبخى 0735424c60f7







    ومانرميش ماء السلق عشان بيساعد علي تخمير العجين هناخد شوية صغيرة منه نحطها على الخميرة وندوبها









    دونات هش من مطبخى 0735424c60f6










    **نحط البطاطس المهروسة و نضيف عليها البيضة المخفوقة مع الفانيليا والخل



    **نضيف عليهم الزبدة المذابة واللبن الدافئ



    **نضيف عليهم الخميرة المذابة في قليل من ماء سلق البطاطس الدافئ وعليها معلقة سكر



    **نضيف الدقيق المضاف اليه معلقتين السكر وذرة الملح والحليب البودرة





    **نعجن فترة كويس... العجين في الاول هيبقي بيلزق شوية نفضل نعجن فيه لحد مايلم وممكن نضيف شوية دقيق لو لقيناها بتلزق اوي بس منزودش دقيق زيادة عن اللزوم عشان العجينة متنشفش منا







    دونات هش من مطبخى 0735424c60f5






    **نغلف العجين ونتركه ليخمر






    دونات هش من مطبخى 0735424c60f4





    **نرش دقيق كتيييير ونفرد العجينة بسمك 1.5-2 سم ونقطع الدونات









    دونات هش من مطبخى 0735424d6cf7







    **نجهز صينية كبيرة عليها ورق زبدة ونرش عليه دقيق كتييير عشان العجين ميلزقش في الصينية ونرص فيها الدونات








    دونات هش من مطبخى 0735424d6cf6




    **نسيبه يخمر نص ساعة في مكان دافئ






    دونات هش من مطبخى 0735424d6cf5









    دونات هش من مطبخى 0735424d6cf4







    دونات هش من مطبخى 0735424d6cfb





    **نجهز زيت القلي ويكون غزير وسخن







    دونات هش من مطبخى 0735424265f0









    **نجيب مقصوصة او حاجة عريضة نرفع بيها الدونات بالراحة ونحاول ننفض الدقيق كويس








    دونات هش من مطبخى 0735424265f7





    مش بياخد وقت خالص عالنار اول ماياخد لون ذهبي نقلبه عالوش التاني وبرضو اول ماياخد لون ذهبي نطلعه من الزيت









    دونات هش من مطبخى 0735424265f6




    **نرفع الدونات علي مناديل مطبخ عشان تمتص الزيت كويس







    دونات هش من مطبخى 0735424265f5







    دونات هش من مطبخى 0735424265f4







    دونات هش من مطبخى 0735424267f7









    البطاطس هى سر الهشاشة والخفة






    دونات هش من مطبخى 0735424267f6







    دونات هش من مطبخى 0735424267f5




    **نسيبه يبرد و نجهز تغطية الدونات :





    2 كوب سكر بودرة +2 ملعقة زبدة+ شوية لبن صغيرين نضيف منه شوية شوية لحد مانوصل لقوام سميك نوعا ما


    **نغطس الدونات في التوبينج







    دونات هش من مطبخى 0735424267f4







    دونات هش من مطبخى 0735424267fb





    انا سبت شوية بلونهم الابيض وشوية غطستهم فى شيكولاتة خام مذابة مع ملعقتين زيت للمعة









    دونات هش من مطبخى 0735424262f4







    دونات هش من مطبخى 0735424262fb









    دونات هش من مطبخى 0735424262fa








    دونات هش من مطبخى 0735424263f2


    واتبقى شوكولاتة خام غطست فيها فراولة بلدى ودوائر الدونات اللى طلعت من الثقوب





    دونات هش من مطبخى 073542426dfb









    دونات هش من مطبخى 073542426dfa




    دونات هش من مطبخى 0735424364f3







    **أخدت شوية من خليط السكر وشوية نوتيللا بالسرنجة وحقنت بيه دونات مدورة مش مخرومة من النص (نعمل ثقب صغير في الجنب ونفرغه بالاصبع وندخل فيه السرنجة)




    دونات هش من مطبخى 0735424367f4







    وبالهنا والشفا








    دونات هش من مطبخى 0735424367fb








    دونات هش من مطبخى 0735424360f3






    cute dody
    cute dody


    انثى
    تاريخ التسجيل : 18/05/2012
    المزاج المزاج : منتظرة الفرج

    دونات هش من مطبخى Empty رد: دونات هش من مطبخى

    مُساهمة من طرف cute dody الثلاثاء مايو 22, 2012 9:45 am

    شكرا ليكى
    asmaabhr
    asmaabhr
    المدير العام

    المدير العام


    انثى
    تاريخ التسجيل : 25/07/2010
    الموقع : مصر السويس
    المزاج المزاج : happy

    دونات هش من مطبخى Empty رد: دونات هش من مطبخى

    مُساهمة من طرف asmaabhr الجمعة أغسطس 03, 2012 1:30 pm

    عفوا


    جزاك الله خيرا على الرد

      الوقت/التاريخ الآن هو الثلاثاء نوفمبر 26, 2024 3:58 pm