ا ضعها فى هذا الموضوع
يكتب اسم الآكلة
نوع الطبق ( حلويات لحوم الخ
الرد هيكون فى خلال 24 ساعة او اقل حسب ما أكون متواجد فى المنتدى
فى انتظار طلبتكم
misssh كتب:مبرووك افتتاح الموضوع الجديد واحب انتهز الفرصة واسال على طريقة عمل البسكوت بالكاستردنوع الطبق بسكويت حلو
وجزاك الله خيرا على تعبك معانا
شيمو كتب:من فضلك عايزه عجينه الساليزونات وحشواتها
دودي كتب:جزاك الله كل خير شيف عادل
عاوزة من فضلك كتاب الطبخ علم وفن لنرجس سابا
semon26 كتب:من فضلك يا شيف عايزة اعرف ليه العدس بجبة بتاع الكشرى فى المحلات بيكون لونة رمادى وطعمه ظريف وفى البيت بيكون لونة بنى ومش نفس الطعم ولك جزيل الشكر ع
شيمو كتب:معلش ياشيف قولى ايه هو الفريش كريم واسم منتجات ليه وياريتمنجات سعوديه انا عايشه فى السعوديه ومشعارفه اسم منتج للفريش كريم
شيمو كتب:شكرا ياشيف على عجينه الساليزونات بس ياريت تقولى ازى اشكل العجينه واحشيها ازاى انا بحب الساليزونات قوى وكان نفسى عجينتها تكون اسهل من كده
وياريت ياشيف تقولى طريقه عمل السويسرول
وشكرا على مجهودك معانا ده بجد احلى موقع للاكلات انا دخلت عليه
ومن ساعتها مدخلتش على اى موقع تانى غيره
semon26 كتب:شيف عادل حماتى موجودة عندى وهى ست كبيرة 80 سنة ربنا يطول عمرها بركة لينا وعاوزة اعمل لها كيكة وبسكوتما يكونش فيه دهون لان عندها الكبد والسكر وكلوستيرول وحاجات كتير ربنا يديك الصحة ممكن حاجات حلوة بالمواصفات دى عملت لها كيكة 5بيضة وملعقة سمن و2ونصف دقيق وكوب لبن وباكو بيكنج بودر ومشى الحال وكانت مبسوطة خالص وبقت تدعيلى بس ضميرى مانبنى علشان حطيت البيض كامل وهى عندها كوليسترول فيا ريت تساعدنى وحقولها تدعيلك منابك من الدعاء مضمون
طب ان هوقلك طريق جديد وجميلةmisssh كتب:لو سمحت يا شيف كنت اكلت عند واحد وهو شيف برضه فراخ بروستد وقالى الطريقة انه بينقع الدجاج فى دقيق وخميرة بيرة والبهارات وتانى يوم بيقليها
فانا عايزة اعرف الطريقة بالتفصيل الممل لانى جربت الطريقة الى بدقيق الذرة والطريقة التانية الى بالكورن فيلكس وماعجبيتنيش
وشكرا
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:25 am من طرف bf321
» جامعة المدينة العالمية ورسالنها السامية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:23 am من طرف bf321
» جامعة المدينة العالمية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:22 am من طرف bf321
» كلية العلوم الإسلامية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:19 am من طرف bf321
» كلية العلوم المالية والإدارية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:17 am من طرف bf321
» مجمع مجلةجامعةالمدينةالعالميةالمحكمة
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:14 am من طرف bf321
» مركز اللغات
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:10 am من طرف bf321
» معهد تعليم اللغة العربية لغير الناطقين بها
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:09 am من طرف bf321
» موسوعة البهارات والتوابل للمطبخ واستعمالاتها بالصور
الأحد فبراير 01, 2015 3:30 pm من طرف zoubir1
» تزيين الكيك موضع شامل بالصور
الأحد فبراير 01, 2015 2:32 pm من طرف zoubir1
» عجينة اللوز وطرق استخدمها
الأحد فبراير 01, 2015 2:16 pm من طرف zoubir1
» طريقة عمل آيس كريم المانجو
الخميس ديسمبر 04, 2014 4:28 am من طرف zoubir1
» طريقة عمل آيس كريم الشيكولاته
الخميس ديسمبر 04, 2014 4:26 am من طرف zoubir1
» كتاب حلويات تقليدية من بنينة
الخميس ديسمبر 04, 2014 4:18 am من طرف zoubir1
» سلسلة الوصفات المصورة 9 (الكيك والطارطات)
الأربعاء نوفمبر 26, 2014 3:06 pm من طرف ash123
» كتاب تعليم الطبخ مع شيف رمزى دجاج
الثلاثاء نوفمبر 25, 2014 2:19 am من طرف ahm819
» الجكوت...اكلة نوبية أصيلة
الأحد نوفمبر 09, 2014 8:23 am من طرف misssh
» كتاب الشيف حسن
الخميس أكتوبر 30, 2014 7:02 am من طرف doly83
» كتاب اطباق النخبة اكثر من رائع
الإثنين أكتوبر 27, 2014 12:45 pm من طرف SCHOOL1419
» مجلة فتافيت عدد رمضان2011
السبت أكتوبر 11, 2014 11:56 pm من طرف asmaa.hassan1
» كتاب مطبخ رمضان، الأعياد والمناسبات - رشيدة امهاوش كامل
الثلاثاء يوليو 15, 2014 3:10 pm من طرف jiji1234
» مجلة المطبخ لمنال العالم العدد الأول
السبت يونيو 07, 2014 6:07 am من طرف جيهانى سعد
» حصريا كتاب أطباق شهية لك ولأسرتك ماجدة رشيد
السبت مايو 10, 2014 6:08 am من طرف ABDOAIR
» صينية المسقعة الذيييييذة
الأربعاء مايو 07, 2014 6:42 am من طرف werasd
» أجنحة الدجاج المقرمشة
الجمعة مايو 02, 2014 8:03 am من طرف werasd
» انا اخترت سلطة السيزر
الجمعة مايو 02, 2014 8:00 am من طرف werasd
» طريقة التشيلي تشيز صوص
الجمعة مايو 02, 2014 7:29 am من طرف werasd
» الذ فطير مشلتت بالتفصيل ومعاه سر خطيييييييير وبالصور الكتيييييييير
الإثنين مارس 31, 2014 10:47 am من طرف وردة سبتمبر
» موسوعة شاملة لصنع البسبوسه
الإثنين مارس 31, 2014 2:59 am من طرف وردة سبتمبر
» كتاب وصفات جدتي (المطبخ الكندي التقليدي )
الأحد فبراير 16, 2014 3:26 pm من طرف waled kamal ali