سبحان الله و بحمده عدد خلقه و رضا نفسه وزنة عرشه ومداد كلماته
بصوا يا حبايبى طريقة النجرسكو هى سهلة اوى
النجرسكو الناس بتعملها بمكرونة فيوتشينى بس انا بصراحه بعملها بمكرونة اقلام
انا بسلق المكرونةعادى واحط عليهاالصلصة الحمرا
وبعدين اعمل البشاميل بالطريقه العاديه
يعنى احط ملعقتين او تلاتة دقيق فى الزيت و اشوحه شوية وبعدن احط الحليب
شويه شويه لحد ما يوصل للقوام المظبوط مع التقليب المستمر
واهم حاجه التقليب المستمر
وبعدين اجيب صدور فراخ واقطعها
مكعبات صغيره واحط عليا كل التوابل ملح وفلفل و كمون و كركم و بابريكا و
شطه واشوحها بملعقة زيت على النار لحد ما تنزل مايتها اوطى عليها حد ما
تستوى
.بعدين احط شوية باشاميل على المكرونة وأقلبها كويس
بعدين أجيب طاجن الفرن أحط طبقة مكرونة و طبقة الفراخ فى النص وبقية
المكرونة فى الآخر وأغطيها ببقية الباشاميل و أدخلها الفرنى على درجةحرارة
200 لحد ا أحس ان الباشاميل إستوى
بعدين أطلعها واحط على وشها جبنى موتزاريلا وادخلها الفرن تانى واشغل الفرن من فوق بس لحد ما تتحمر وبالهنا والشفا
بصوا يا حبايبى طريقة النجرسكو هى سهلة اوى
النجرسكو الناس بتعملها بمكرونة فيوتشينى بس انا بصراحه بعملها بمكرونة اقلام
انا بسلق المكرونةعادى واحط عليهاالصلصة الحمرا
وبعدين اعمل البشاميل بالطريقه العاديه
يعنى احط ملعقتين او تلاتة دقيق فى الزيت و اشوحه شوية وبعدن احط الحليب
شويه شويه لحد ما يوصل للقوام المظبوط مع التقليب المستمر
واهم حاجه التقليب المستمر
وبعدين اجيب صدور فراخ واقطعها
مكعبات صغيره واحط عليا كل التوابل ملح وفلفل و كمون و كركم و بابريكا و
شطه واشوحها بملعقة زيت على النار لحد ما تنزل مايتها اوطى عليها حد ما
تستوى
.بعدين احط شوية باشاميل على المكرونة وأقلبها كويس
بعدين أجيب طاجن الفرن أحط طبقة مكرونة و طبقة الفراخ فى النص وبقية
المكرونة فى الآخر وأغطيها ببقية الباشاميل و أدخلها الفرنى على درجةحرارة
200 لحد ا أحس ان الباشاميل إستوى
بعدين أطلعها واحط على وشها جبنى موتزاريلا وادخلها الفرن تانى واشغل الفرن من فوق بس لحد ما تتحمر وبالهنا والشفا
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:25 am من طرف bf321
» جامعة المدينة العالمية ورسالنها السامية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:23 am من طرف bf321
» جامعة المدينة العالمية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:22 am من طرف bf321
» كلية العلوم الإسلامية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:19 am من طرف bf321
» كلية العلوم المالية والإدارية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:17 am من طرف bf321
» مجمع مجلةجامعةالمدينةالعالميةالمحكمة
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:14 am من طرف bf321
» مركز اللغات
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:10 am من طرف bf321
» معهد تعليم اللغة العربية لغير الناطقين بها
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:09 am من طرف bf321
» موسوعة البهارات والتوابل للمطبخ واستعمالاتها بالصور
الأحد فبراير 01, 2015 3:30 pm من طرف zoubir1
» تزيين الكيك موضع شامل بالصور
الأحد فبراير 01, 2015 2:32 pm من طرف zoubir1
» عجينة اللوز وطرق استخدمها
الأحد فبراير 01, 2015 2:16 pm من طرف zoubir1
» طريقة عمل آيس كريم المانجو
الخميس ديسمبر 04, 2014 4:28 am من طرف zoubir1
» طريقة عمل آيس كريم الشيكولاته
الخميس ديسمبر 04, 2014 4:26 am من طرف zoubir1
» كتاب حلويات تقليدية من بنينة
الخميس ديسمبر 04, 2014 4:18 am من طرف zoubir1
» سلسلة الوصفات المصورة 9 (الكيك والطارطات)
الأربعاء نوفمبر 26, 2014 3:06 pm من طرف ash123
» كتاب تعليم الطبخ مع شيف رمزى دجاج
الثلاثاء نوفمبر 25, 2014 2:19 am من طرف ahm819
» الجكوت...اكلة نوبية أصيلة
الأحد نوفمبر 09, 2014 8:23 am من طرف misssh
» كتاب الشيف حسن
الخميس أكتوبر 30, 2014 7:02 am من طرف doly83
» كتاب اطباق النخبة اكثر من رائع
الإثنين أكتوبر 27, 2014 12:45 pm من طرف SCHOOL1419
» مجلة فتافيت عدد رمضان2011
السبت أكتوبر 11, 2014 11:56 pm من طرف asmaa.hassan1
» كتاب مطبخ رمضان، الأعياد والمناسبات - رشيدة امهاوش كامل
الثلاثاء يوليو 15, 2014 3:10 pm من طرف jiji1234
» مجلة المطبخ لمنال العالم العدد الأول
السبت يونيو 07, 2014 6:07 am من طرف جيهانى سعد
» حصريا كتاب أطباق شهية لك ولأسرتك ماجدة رشيد
السبت مايو 10, 2014 6:08 am من طرف ABDOAIR
» صينية المسقعة الذيييييذة
الأربعاء مايو 07, 2014 6:42 am من طرف werasd
» أجنحة الدجاج المقرمشة
الجمعة مايو 02, 2014 8:03 am من طرف werasd
» انا اخترت سلطة السيزر
الجمعة مايو 02, 2014 8:00 am من طرف werasd
» طريقة التشيلي تشيز صوص
الجمعة مايو 02, 2014 7:29 am من طرف werasd
» الذ فطير مشلتت بالتفصيل ومعاه سر خطيييييييير وبالصور الكتيييييييير
الإثنين مارس 31, 2014 10:47 am من طرف وردة سبتمبر
» موسوعة شاملة لصنع البسبوسه
الإثنين مارس 31, 2014 2:59 am من طرف وردة سبتمبر
» كتاب وصفات جدتي (المطبخ الكندي التقليدي )
الأحد فبراير 16, 2014 3:26 pm من طرف waled kamal ali