بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
المقادير:
دجاج فيليه مقطع مكعبات ومتبل 4 ساعات على الاقل
2 حبة بطاطس مقشرة ومقطعة مكعبات
ومقلية حبة صغيرة تصفر فقط (وممكن مسلوقة نصف سلق)
فلفل رومي مقطع (وممكن فلفل حامي)
التغطية:
بيض
دقيق
بقسماط مطحون
الطريقة:
**نضع قطع الدجاج والبطاطس والفلفل بالتناوب فى الأسياخ
طبعا انتو عارفين الايد الشرييييييييييرة دى لمييييييين!!!!!!
الملك الفاروق بفخامته وعظمته شغال يتسلى على البطاطس
وطبعا ولا اقدر افتح بقى
فحطيت فى بقى بطاطساية وسكت
الطيب احسن
** البيض أضفت عليه ملح وفلفل اسود وبابريكا وزعتر مطحون
ولقيت ان اسهل انى احط كل خليط فى كيس واحط السيخ فى الكيس واقلبه
**نضع الشيش فى الدقيق (مخلوط بقليل جدا من الملح والفلفل الاسود والبابريكا) ثم البيض ثم البقسماط (مخلوط بقليل من الملح والفلفل الاسود والبابريكا والزعتر الجاف بيعطى نكهة واااااو)
**نقليها فى الزيت (وممكن شويها فى الفرن او على الشواية)
**تزين وتقدم
طبعا لاحظتو الطماطم الشيرى ههههههههه (اصل احنا اى حاجة نجيب قفص علطووووول هاغرقكم ههههه)
وبالهنا والشفااااااااااااااا
كان عندى ضيوف ما عرفتش اصور كتيييييييييييييير
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:25 am من طرف bf321
» جامعة المدينة العالمية ورسالنها السامية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:23 am من طرف bf321
» جامعة المدينة العالمية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:22 am من طرف bf321
» كلية العلوم الإسلامية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:19 am من طرف bf321
» كلية العلوم المالية والإدارية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:17 am من طرف bf321
» مجمع مجلةجامعةالمدينةالعالميةالمحكمة
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:14 am من طرف bf321
» مركز اللغات
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:10 am من طرف bf321
» معهد تعليم اللغة العربية لغير الناطقين بها
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:09 am من طرف bf321
» موسوعة البهارات والتوابل للمطبخ واستعمالاتها بالصور
الأحد فبراير 01, 2015 3:30 pm من طرف zoubir1
» تزيين الكيك موضع شامل بالصور
الأحد فبراير 01, 2015 2:32 pm من طرف zoubir1
» عجينة اللوز وطرق استخدمها
الأحد فبراير 01, 2015 2:16 pm من طرف zoubir1
» طريقة عمل آيس كريم المانجو
الخميس ديسمبر 04, 2014 4:28 am من طرف zoubir1
» طريقة عمل آيس كريم الشيكولاته
الخميس ديسمبر 04, 2014 4:26 am من طرف zoubir1
» كتاب حلويات تقليدية من بنينة
الخميس ديسمبر 04, 2014 4:18 am من طرف zoubir1
» سلسلة الوصفات المصورة 9 (الكيك والطارطات)
الأربعاء نوفمبر 26, 2014 3:06 pm من طرف ash123
» كتاب تعليم الطبخ مع شيف رمزى دجاج
الثلاثاء نوفمبر 25, 2014 2:19 am من طرف ahm819
» الجكوت...اكلة نوبية أصيلة
الأحد نوفمبر 09, 2014 8:23 am من طرف misssh
» كتاب الشيف حسن
الخميس أكتوبر 30, 2014 7:02 am من طرف doly83
» كتاب اطباق النخبة اكثر من رائع
الإثنين أكتوبر 27, 2014 12:45 pm من طرف SCHOOL1419
» مجلة فتافيت عدد رمضان2011
السبت أكتوبر 11, 2014 11:56 pm من طرف asmaa.hassan1
» كتاب مطبخ رمضان، الأعياد والمناسبات - رشيدة امهاوش كامل
الثلاثاء يوليو 15, 2014 3:10 pm من طرف jiji1234
» مجلة المطبخ لمنال العالم العدد الأول
السبت يونيو 07, 2014 6:07 am من طرف جيهانى سعد
» حصريا كتاب أطباق شهية لك ولأسرتك ماجدة رشيد
السبت مايو 10, 2014 6:08 am من طرف ABDOAIR
» صينية المسقعة الذيييييذة
الأربعاء مايو 07, 2014 6:42 am من طرف werasd
» أجنحة الدجاج المقرمشة
الجمعة مايو 02, 2014 8:03 am من طرف werasd
» انا اخترت سلطة السيزر
الجمعة مايو 02, 2014 8:00 am من طرف werasd
» طريقة التشيلي تشيز صوص
الجمعة مايو 02, 2014 7:29 am من طرف werasd
» الذ فطير مشلتت بالتفصيل ومعاه سر خطيييييييير وبالصور الكتيييييييير
الإثنين مارس 31, 2014 10:47 am من طرف وردة سبتمبر
» موسوعة شاملة لصنع البسبوسه
الإثنين مارس 31, 2014 2:59 am من طرف وردة سبتمبر
» كتاب وصفات جدتي (المطبخ الكندي التقليدي )
الأحد فبراير 16, 2014 3:26 pm من طرف waled kamal ali