فن الطهى مع شيف عادل

Share |

المواضيع الأخيرة

» المكتبة الرقمية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:25 am من طرف bf321

» جامعة المدينة العالمية ورسالنها السامية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:23 am من طرف bf321

» جامعة المدينة العالمية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:22 am من طرف bf321

» كلية العلوم الإسلامية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:19 am من طرف bf321

» كلية العلوم المالية والإدارية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:17 am من طرف bf321

» مجمع مجلةجامعةالمدينةالعالميةالمحكمة
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:14 am من طرف bf321

» مركز اللغات
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:10 am من طرف bf321

» معهد تعليم اللغة العربية لغير الناطقين بها
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:09 am من طرف bf321

» موسوعة البهارات والتوابل للمطبخ واستعمالاتها بالصور
الأحد فبراير 01, 2015 3:30 pm من طرف zoubir1

» تزيين الكيك موضع شامل بالصور
الأحد فبراير 01, 2015 2:32 pm من طرف zoubir1

» عجينة اللوز وطرق استخدمها
الأحد فبراير 01, 2015 2:16 pm من طرف zoubir1

» طريقة عمل آيس كريم المانجو
الخميس ديسمبر 04, 2014 4:28 am من طرف zoubir1

» طريقة عمل آيس كريم الشيكولاته
الخميس ديسمبر 04, 2014 4:26 am من طرف zoubir1

» كتاب حلويات تقليدية من بنينة
الخميس ديسمبر 04, 2014 4:18 am من طرف zoubir1

» سلسلة الوصفات المصورة 9 (الكيك والطارطات)
الأربعاء نوفمبر 26, 2014 3:06 pm من طرف ash123

» كتاب تعليم الطبخ مع شيف رمزى دجاج
الثلاثاء نوفمبر 25, 2014 2:19 am من طرف ahm819

» الجكوت...اكلة نوبية أصيلة
الأحد نوفمبر 09, 2014 8:23 am من طرف misssh

» كتاب الشيف حسن
الخميس أكتوبر 30, 2014 7:02 am من طرف doly83

» كتاب اطباق النخبة اكثر من رائع
الإثنين أكتوبر 27, 2014 12:45 pm من طرف SCHOOL1419

» مجلة فتافيت عدد رمضان2011
السبت أكتوبر 11, 2014 11:56 pm من طرف asmaa.hassan1

» كتاب مطبخ رمضان، الأعياد والمناسبات - رشيدة امهاوش كامل
الثلاثاء يوليو 15, 2014 3:10 pm من طرف jiji1234

» مجلة المطبخ لمنال العالم العدد الأول
السبت يونيو 07, 2014 6:07 am من طرف جيهانى سعد

» حصريا كتاب أطباق شهية لك ولأسرتك ماجدة رشيد
السبت مايو 10, 2014 6:08 am من طرف ABDOAIR

» صينية المسقعة الذيييييذة
الأربعاء مايو 07, 2014 6:42 am من طرف werasd

» أجنحة الدجاج المقرمشة
الجمعة مايو 02, 2014 8:03 am من طرف werasd

» انا اخترت سلطة السيزر
الجمعة مايو 02, 2014 8:00 am من طرف werasd

» طريقة التشيلي تشيز صوص
الجمعة مايو 02, 2014 7:29 am من طرف werasd

» الذ فطير مشلتت بالتفصيل ومعاه سر خطيييييييير وبالصور الكتيييييييير
الإثنين مارس 31, 2014 10:47 am من طرف وردة سبتمبر

» موسوعة شاملة لصنع البسبوسه
الإثنين مارس 31, 2014 2:59 am من طرف وردة سبتمبر

» كتاب وصفات جدتي (المطبخ الكندي التقليدي )
الأحد فبراير 16, 2014 3:26 pm من طرف waled kamal ali

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

اشترك ليصلك كل جديد

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

تولبار المنتدى

صحف

New Page 1

القدس

الأيام

الاقتصاديه

اليوم

 الشرق الاوسط

cnn

bbc

اخبار الخليج

العربيه

البيان

الجزيرة

المدينة

الرياض

الوطن

عكاظ

الوطن

الرايه

سيدتي

 

عداد الزوار


اسأل مجرب ........؟!! ولا تسأل شيف............؟!!!

شاطر

الدلع توته
chef vip
chef vip

انثى
تاريخ التسجيل : 24/01/2010
المزاج المزاج : عال

اسأل مجرب ........؟!! ولا تسأل شيف............؟!!!

مُساهمة من طرف الدلع توته في الثلاثاء أبريل 13, 2010 5:12 pm



ازيكم يا أعضاء أجمل منتدى
ايه رأيكم لو كل عضوه فينا بتعمل أكله حلوه تقولنا عليها وتكتبلنا مقاديرها وطريقة عملها عشان كلنا نستفاد منها
وسلام للجميع

الدلع توته
chef vip
chef vip

انثى
تاريخ التسجيل : 24/01/2010
المزاج المزاج : عال

رد: اسأل مجرب ........؟!! ولا تسأل شيف............؟!!!

مُساهمة من طرف الدلع توته في الثلاثاء أبريل 13, 2010 5:31 pm



أنا أول واحده لازم أيدأ

هقولكم النهارده على

برجر اللحم
المقادير
كيلو لحم بقر مفروم فرم خشن
رغيف فينو مطحون فى الخلاط (بقسماط
ملح
فلفل أبيض مطحون
بهارات لحم
الطريقه
بنخلط كل المقادير مع بعضها وتشكل الى دوائر
وبالهنا والشفا
وسلام
avatar
chefadel55
المدير العام

المدير العام

ذكر
تاريخ التسجيل : 23/10/2009
الموقع : فن الطهى
المزاج المزاج : نحمد الله

رد: اسأل مجرب ........؟!! ولا تسأل شيف............؟!!!

مُساهمة من طرف chefadel55 في الثلاثاء أبريل 13, 2010 6:14 pm

طبعا انا مليش فى الموضوع بس انا هاطلع جدع واكتبلوكو وصفة غريبة عن البعض وهتكون الوحيده فى الموضوع اسال مجرب ولا تسأل شيف ماشى هههههههههههه



أيس كريم مقلى


المكونات

أيس كريم فانليا
شرائح من التوست منزوعة الحروف
كوب كورن فليكس و بقسماط ناعم (فتات خبز )
2بيض ونصف كوب لبن
1م ص قرفة و1 م ك سكر و فانليا
حلقات من الاناناس
صوص شيكولاته او كارمل او فانليا


الطريقة

نلبس جوند ثم نكور الايس كريم ونغلفة بشرائح التوست
نخلط البن مع البيض والسكر والفانليا
نض كورة الايس كريم فى الخليط
ثم نضعها فى الكورن فليكس وا
لبقسماط ناعم (فتات خبز ) مخلوط مع بعض وتغطى تماما ثم توضع فى الفريزر لمدة ساعة
تقلى فى ريت غزير لمدة 30 ثانيه او لحد الاصفرار

طريقة التقديم

توضع شريحة من الاناناس فى
طبق التقديم ثم كوره الايس كريم ويضاف الصوص من فوق




ممكن تحضريها وتحفظ فى الفريزر ولما يجيلك ضيف ممكن تقدميها هيكون شكلها
حلو




=====================================
دعاء يخيف الشيطان
﴿ اللهم إنك سلطت علينا عدواً عليماً بعيوبنا ، يرانا هو وقبيله من حيث لا نراهم ، اللهم أيسه منا كما أيسته من رحمتك وقنطه منا كما قنطه من عفوك ، وباعد بيننا وبينه كما باعدت بينه وبين رحمتك وجنتك
قال كعب الأحبار‏:‏ لولا رغبتي في بيت المقدس لما سكنت إلا مصر فقيل له‏:‏
ولم قال‏:‏ لأنها معافاة من الفتن ومن أراد بها سوءًا كبه الله على وجهه
وهو بلد مبارك لأهله فيه‏.‏
avatar
لبنى2013
Chief bathhouse
Chief bathhouse

تاريخ التسجيل : 25/02/2010

رد: اسأل مجرب ........؟!! ولا تسأل شيف............؟!!!

مُساهمة من طرف لبنى2013 في الثلاثاء أبريل 13, 2010 6:22 pm

ههههههههه
لا مش ممكن الوصفه دى
معقول فيه حاجه كده
طيب الايس كريم مش بيسيح لما بيتقلى
أكيد عاوزه مهاره شديده فى صنعها
جزاك الله خيرا
وفى انتظار وصفات غريبه أخرى
avatar
chefadel55
المدير العام

المدير العام

ذكر
تاريخ التسجيل : 23/10/2009
الموقع : فن الطهى
المزاج المزاج : نحمد الله

رد: اسأل مجرب ........؟!! ولا تسأل شيف............؟!!!

مُساهمة من طرف chefadel55 في الثلاثاء أبريل 13, 2010 6:30 pm

مش محتاجة مهارة ولاحاجة اهم حاجة وقت القلى 30 ثانية وزيت غزير ويكون سخن

الى القاء فى الموز المقلى

وانتى عايزين نشوف وصفتك


=====================================
دعاء يخيف الشيطان
﴿ اللهم إنك سلطت علينا عدواً عليماً بعيوبنا ، يرانا هو وقبيله من حيث لا نراهم ، اللهم أيسه منا كما أيسته من رحمتك وقنطه منا كما قنطه من عفوك ، وباعد بيننا وبينه كما باعدت بينه وبين رحمتك وجنتك
قال كعب الأحبار‏:‏ لولا رغبتي في بيت المقدس لما سكنت إلا مصر فقيل له‏:‏
ولم قال‏:‏ لأنها معافاة من الفتن ومن أراد بها سوءًا كبه الله على وجهه
وهو بلد مبارك لأهله فيه‏.‏

الدلع توته
chef vip
chef vip

انثى
تاريخ التسجيل : 24/01/2010
المزاج المزاج : عال

رد: اسأل مجرب ........؟!! ولا تسأل شيف............؟!!!

مُساهمة من طرف الدلع توته في الثلاثاء أبريل 13, 2010 6:53 pm

تسلم ايديك يا أحسن شيف ع الوصفه الغريبه
ونورت الموضوع واحن طبعاً منستغناش
avatar
chefadel55
المدير العام

المدير العام

ذكر
تاريخ التسجيل : 23/10/2009
الموقع : فن الطهى
المزاج المزاج : نحمد الله

رد: اسأل مجرب ........؟!! ولا تسأل شيف............؟!!!

مُساهمة من طرف chefadel55 في الثلاثاء أبريل 13, 2010 6:54 pm

تسلمى على الطرح الرائع للموضوع ومثبت


=====================================
دعاء يخيف الشيطان
﴿ اللهم إنك سلطت علينا عدواً عليماً بعيوبنا ، يرانا هو وقبيله من حيث لا نراهم ، اللهم أيسه منا كما أيسته من رحمتك وقنطه منا كما قنطه من عفوك ، وباعد بيننا وبينه كما باعدت بينه وبين رحمتك وجنتك
قال كعب الأحبار‏:‏ لولا رغبتي في بيت المقدس لما سكنت إلا مصر فقيل له‏:‏
ولم قال‏:‏ لأنها معافاة من الفتن ومن أراد بها سوءًا كبه الله على وجهه
وهو بلد مبارك لأهله فيه‏.‏

الدلع توته
chef vip
chef vip

انثى
تاريخ التسجيل : 24/01/2010
المزاج المزاج : عال

رد: اسأل مجرب ........؟!! ولا تسأل شيف............؟!!!

مُساهمة من طرف الدلع توته في الثلاثاء أبريل 13, 2010 6:59 pm

أف شكر على تثبيت الموضوع
وعلى الوسام
ربنا يقدرنا على انجاح هذا المنتدى الغالى على قلوبنا جميعاً
avatar
misssh
Chief bathhouse
Chief bathhouse

انثى
تاريخ التسجيل : 26/02/2010

رد: اسأل مجرب ........؟!! ولا تسأل شيف............؟!!!

مُساهمة من طرف misssh في الخميس أبريل 15, 2010 10:14 am


avatar
misssh
Chief bathhouse
Chief bathhouse

انثى
تاريخ التسجيل : 26/02/2010

رد: اسأل مجرب ........؟!! ولا تسأل شيف............؟!!!

مُساهمة من طرف misssh في الخميس أبريل 15, 2010 11:38 am

وراك محشيه
خدوه الطريقة دى حلوة لو عندك عزومة
اخلى الورك من العضم نهائيا
واحشيه رز وطيعا تخيطيه عشان الرز ما يطلعشى
واسلقيه وحطيه فى صنية بعد السلق بحيث يكون الدبوس بتاع الفرخة واقف والقاعدة بتاعته فى الصنيةوحطيه فى الفرن لحد ما يتحمروممكن تحطيه فى الصنية بصل لما يتغمس معاه بيبقى حلو
حتلاقى كل ورك كانه حمامة والناس حتسال ده حمام والا ايه
انتى بقى قوليهم لا دىه وراك بط وبالهنا والشفا
لما اعملها فى اقرب فرصة حصورها لكو

الدلع توته
chef vip
chef vip

انثى
تاريخ التسجيل : 24/01/2010
المزاج المزاج : عال

رد: اسأل مجرب ........؟!! ولا تسأل شيف............؟!!!

مُساهمة من طرف الدلع توته في الخميس أبريل 15, 2010 6:19 pm

avatar
فريدة الفريدة
chef vip
chef vip

انثى
تاريخ التسجيل : 15/06/2010
المزاج المزاج : فرحانة

رد: اسأل مجرب ........؟!! ولا تسأل شيف............؟!!!

مُساهمة من طرف فريدة الفريدة في السبت يونيو 19, 2010 11:58 am

تسلم ايديكم على الوصفات الجميلة ديه وان شاء الله نجربها
avatar
عبير123
chef vip
chef vip

انثى
تاريخ التسجيل : 30/11/2010
المزاج المزاج : عادي

رد: اسأل مجرب ........؟!! ولا تسأل شيف............؟!!!

مُساهمة من طرف عبير123 في الثلاثاء نوفمبر 30, 2010 4:52 am

جزاك الله الجنة يا شيف على النصائح القيمة
avatar
ammarhammad
chef vip
chef vip

انثى
تاريخ التسجيل : 10/04/2011
المزاج المزاج : الحمد لله

رد: اسأل مجرب ........؟!! ولا تسأل شيف............؟!!!

مُساهمة من طرف ammarhammad في السبت أبريل 23, 2011 7:27 pm

عجبتنى وصفه الاوراك المحشيه بس مش فاهمه الطريقه ياريت لو فى صوره توضح
avatar
katy8

انثى
تاريخ التسجيل : 04/01/2013
المزاج المزاج : جيد

رد: اسأل مجرب ........؟!! ولا تسأل شيف............؟!!!

مُساهمة من طرف katy8 في الأحد يناير 06, 2013 7:21 am

تسلم يا شيف عادل والله وصفة جميلة ولو اني ماستوعبتش الخطوات كويس تسلم

    الوقت/التاريخ الآن هو الأربعاء ديسمبر 13, 2017 7:49 am