فن الطهى مع شيف عادل

Share |

المواضيع الأخيرة

» المكتبة الرقمية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:25 am من طرف bf321

» جامعة المدينة العالمية ورسالنها السامية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:23 am من طرف bf321

» جامعة المدينة العالمية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:22 am من طرف bf321

» كلية العلوم الإسلامية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:19 am من طرف bf321

» كلية العلوم المالية والإدارية
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:17 am من طرف bf321

» مجمع مجلةجامعةالمدينةالعالميةالمحكمة
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:14 am من طرف bf321

» مركز اللغات
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:10 am من طرف bf321

» معهد تعليم اللغة العربية لغير الناطقين بها
الثلاثاء يناير 19, 2016 4:09 am من طرف bf321

» موسوعة البهارات والتوابل للمطبخ واستعمالاتها بالصور
الأحد فبراير 01, 2015 3:30 pm من طرف zoubir1

» تزيين الكيك موضع شامل بالصور
الأحد فبراير 01, 2015 2:32 pm من طرف zoubir1

» عجينة اللوز وطرق استخدمها
الأحد فبراير 01, 2015 2:16 pm من طرف zoubir1

» طريقة عمل آيس كريم المانجو
الخميس ديسمبر 04, 2014 4:28 am من طرف zoubir1

» طريقة عمل آيس كريم الشيكولاته
الخميس ديسمبر 04, 2014 4:26 am من طرف zoubir1

» كتاب حلويات تقليدية من بنينة
الخميس ديسمبر 04, 2014 4:18 am من طرف zoubir1

» سلسلة الوصفات المصورة 9 (الكيك والطارطات)
الأربعاء نوفمبر 26, 2014 3:06 pm من طرف ash123

» كتاب تعليم الطبخ مع شيف رمزى دجاج
الثلاثاء نوفمبر 25, 2014 2:19 am من طرف ahm819

» الجكوت...اكلة نوبية أصيلة
الأحد نوفمبر 09, 2014 8:23 am من طرف misssh

» كتاب الشيف حسن
الخميس أكتوبر 30, 2014 7:02 am من طرف doly83

» كتاب اطباق النخبة اكثر من رائع
الإثنين أكتوبر 27, 2014 12:45 pm من طرف SCHOOL1419

» مجلة فتافيت عدد رمضان2011
السبت أكتوبر 11, 2014 11:56 pm من طرف asmaa.hassan1

» كتاب مطبخ رمضان، الأعياد والمناسبات - رشيدة امهاوش كامل
الثلاثاء يوليو 15, 2014 3:10 pm من طرف jiji1234

» مجلة المطبخ لمنال العالم العدد الأول
السبت يونيو 07, 2014 6:07 am من طرف جيهانى سعد

» حصريا كتاب أطباق شهية لك ولأسرتك ماجدة رشيد
السبت مايو 10, 2014 6:08 am من طرف ABDOAIR

» صينية المسقعة الذيييييذة
الأربعاء مايو 07, 2014 6:42 am من طرف werasd

» أجنحة الدجاج المقرمشة
الجمعة مايو 02, 2014 8:03 am من طرف werasd

» انا اخترت سلطة السيزر
الجمعة مايو 02, 2014 8:00 am من طرف werasd

» طريقة التشيلي تشيز صوص
الجمعة مايو 02, 2014 7:29 am من طرف werasd

» الذ فطير مشلتت بالتفصيل ومعاه سر خطيييييييير وبالصور الكتيييييييير
الإثنين مارس 31, 2014 10:47 am من طرف وردة سبتمبر

» موسوعة شاملة لصنع البسبوسه
الإثنين مارس 31, 2014 2:59 am من طرف وردة سبتمبر

» كتاب وصفات جدتي (المطبخ الكندي التقليدي )
الأحد فبراير 16, 2014 3:26 pm من طرف waled kamal ali

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

اشترك ليصلك كل جديد

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

تولبار المنتدى

صحف

New Page 1

القدس

الأيام

الاقتصاديه

اليوم

 الشرق الاوسط

cnn

bbc

اخبار الخليج

العربيه

البيان

الجزيرة

المدينة

الرياض

الوطن

عكاظ

الوطن

الرايه

سيدتي

 

عداد الزوار


تورتة فى حب مصر

شاطر

asmaabhr
المدير العام

المدير العام

انثى
تاريخ التسجيل : 25/07/2010
الموقع : مصر السويس
المزاج المزاج : happy

تورتة فى حب مصر

مُساهمة من طرف asmaabhr في الخميس فبراير 10, 2011 7:08 am

بسم الله الرحمن الرحيم

وحشتونى جدا جدا جدا جدا جدا
بقالى زمان مانزلتش موضوع فى اقسام المطبخ
كسل على مشغوليات على المدارس بقى وانتو عارفين
والنهاردة ليكم عندى هدية
انا عارفة ناس كتير هاتقول هى الناس ف ايه وانت ف ايه؟
بس انا قولت لازم اشارك باى حاجة خصوصا انى مش هاقدر ارابط فى ميدان التحرير بسبب البيت والاولاد
ودى هديتى لشعب مصر كله ستات ورجالة واطفال وشباب لانى باحب مصر واهل مصر كلهم













=====================================

asmaabhr
المدير العام

المدير العام

انثى
تاريخ التسجيل : 25/07/2010
الموقع : مصر السويس
المزاج المزاج : happy

رد: تورتة فى حب مصر

مُساهمة من طرف asmaabhr في الخميس فبراير 10, 2011 10:26 am


الكيكة:
4بيضات
-0.5 كوب لبن
-0.5 كوب زيت ذرة
-1.25 كوب دقيق
-2 ملعقة كبيرة بيكنج باودر
-ملعقة كبيرة فانيليا
- كوب سكر

*تضربيهم بالطريقة العادية وتحطيهم فى صينية مقاس 24سم فى فرن 180م
وعلى فكرة دى طريقة حبيبة قلبى "امولة"
*وبعدين تسيبيها تبرد وتقسميها نصين او تلاتة وتحشى بالكريم شانتيه وتغطيها بالكريم شانتيه
على فكرة الكريم شانتيه انا مش بالتزم بكمية المية المكتوبة على العبوة لانها هاتبقى خفيفة باحط مية او لبن ساقعين قليلين وتزودى حبة حبة مع الضرب بحيث تبقى سميكة وباضيفلها ملعقة نشا وانا باضربها عشان تبقى ماسكة نفسها
*والالوان بودرة باشتريها من محل بيع مستلزمات الحلويات
انا هنا لونت جزء من الكريمة بالاحمر وجزء بالاخضر اللى كتبت بيه والجزء الاسود صوص شوكولاتة عبارة عن:
سكر بودرة-كاكاو خام-زيت-لبن
*قلبتهم ع النار لحد مابقى سميك شوية وسيبته يبرد


=====================================

عبير123
chef vip
chef vip

انثى
تاريخ التسجيل : 30/11/2010
المزاج المزاج : عادي

رد: تورتة فى حب مصر

مُساهمة من طرف عبير123 في الإثنين فبراير 14, 2011 2:49 am

تورتة رائعة لانها تحمل علم مصروانا كعربية اقول مبروك لمصرنا الغالية وحفظها الله وبلاد المسلمين من كل سوء

asmaabhr
المدير العام

المدير العام

انثى
تاريخ التسجيل : 25/07/2010
الموقع : مصر السويس
المزاج المزاج : happy

رد: تورتة فى حب مصر

مُساهمة من طرف asmaabhr في الإثنين فبراير 14, 2011 6:22 am

مشكورة اختى عبير على ردك الحلو
نورتى الموضوع


=====================================

    الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة ديسمبر 09, 2016 8:30 am